20 Mayıs 2012, 23:38:40

Gönderen Konu: Giden Sevgili Geri Dönmek İstersen Eğer..  (Okunma sayısı 465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Insurgent

• Tam Üye

• Rep: 20
  • .::Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu::.
    • Efsane HiddenGold Web Site..
Giden Sevgili Geri Dönmek İstersen Eğer..
« : 27 Aralık 2008, 23:19:43 »

Zincirli kapımı birgün gelip açmak istersen, anahtarı umutlarımın altındaki masaya sakladım. Biraz sıkıştılar, büzüldüler masa altında. Ama açmaya yeter.
Eğer gelirsen kapı önündeki hayallerime yabancı gelebilirsin. Sana saldırıp atmak isteyebilirler. Onun için geldiğinde bu sefer kapıyı çal.. Ben çıkayım kapıya belki ağarmış saçlarımla. Gözümde gözlük ve bastonumla karsına çıkarım. Belki tanımam seni
'sen kimsin ' derim kısık ama korkak sesimle...
Sen elimi tut yeter, ellerinin soğuklugunda tanırım seni. Sen mi geldin derim. Sen sus içeri gir!
Sakın kolidora çıkma odan orda degil. Sen giitikten sonra degişti. Herseyin yeri......
Senin odanı evin en kuytusuna yaptım kimse görmesin duymasın diye... Masandaki bıçağın gene duruyor. Gene çıkıp gitmek istersen öldür birkere daha ölümde sen gitin derim. Öldürde git..
Bu sefer odandan çıkma seni unutan kalp gözlerim seni görmesin sonra gene temelli geldin sanar.. Sonra gene kör olur misafir odasındaki misafirlerin hepsi o görmeden alıp gider kalbimi...
Paspasın altında tozlu duran ellerimi bana geri ver. Senin eskimiş dudaklarına dokunmak istiyorum. Eskisi gibiler mi? Titret ve korkak...
Yıllar geçer gelirsin belki.....
Hosçakal be gülüm...
Yıllar sonra belki bir gün gelirsin.
Sen giitiiginde sararan ümitlerim. Yeşermeyi bekleyen ümitlerim yeserdi bahcem simdi cicek doldu....
Ne kadar uzak kelimeler...
Sen giitin gideli öldüm ben geri gelirsen bir gün. Zincirli kapım...

Hayat beni unutsada sen unutma, adımı unutacak kadar kaybettim kendimi ama sen unutma.seni bu gözler unutamaz.Kapı arkasındaki anılarım ve hatıralarımız seni bekler....
Geldiğin gün bir parti yaparız. Sen ve ben ..
ve senin hayallerin ve benim hayallerim
Dans eder..
En sevdiğimiz şarkı o gün bizim olsun..
Ölümüne dans edelim. Senin gittiğin gece ben aşk tanrısı ile dans ettim. Ölümüne dans ....ya sen sevdiğim insan benimle, geldiğin gün ölümüne dans eder misin? Üşürsen gözlerimi kömür yapar şömineyi yakarız ya sen gözlerini kömür yapar benimle ölümüne dans eder misin?
Hadi şimdi git...Zincirli kapım kapalı...gelmek istersen anahtar sıkışmış ümitlerimin oldugu masanın altında.

HiddenGold • Bilgi Paylaşım Topluluğu

Giden Sevgili Geri Dönmek İstersen Eğer..
« : 27 Aralık 2008, 23:19:43 »