Şimdi gözlerini nakşediyorum dizelerime..Karanlık yüreğini unutturuyorum sözlerime...Hani sen hiç ben olamamıştın ya, Cesareti yüzüne vuran bir ben oldum yanaklarında..Minik dokunuşlar ekle suretine..Yanakların da gördükçe ansızın gülümse..Tebessümlerden daha çok yakıştım belki benliğine..Ama sen aynaları bir kenara bırak yalnızca gülümse..Şimdi hayat beni terkediyormuş ,Yolu açık olsun! Hayat artık kimin umurunda ki...Üzerimden çekecek mevsimlerini belli..Bilmez ki benim dünyamda ki tek mevsimimdir gözlerin..Üzerinden koskoca bulutlar geçmiş gözlerinin..Yaşanılası tek mevsimimde hayalsizce sindi bir köşeye..Üzerime yürüdü yine kara bahtlı aynalar..Bende ki gözlerinden bir bakış dilenircesine..Kapının önüne koydum sensiz geçen zamanlarını..Hani olur ya sevmekten yoksunlar bakar..Sevda nedir senden sonra sensizliği sevende anlarlar..Ucube bir his aslında bu yokluğun! Bakma senin uğruna bu kavgalar..Şimdi veya bir kaç dize sonra sonlandıracağım senli sözlerimi..Benden gideli ne ömür geçer ne de yüreğine bir damla sitemim..Acınası bir hayal değil aslında hayatım,yokluğun kadar serseri..Kimseye de benzemez sevmeleri..Neyse sen yine tac et başına bensizliği..Başından attığın sözlerim elbet hesap soracak sana...Sadece bunu bil güzel gözlü sevgili...ALINTI