20 Mayıs 2012, 23:25:04

Gönderen Konu: AffEt BeNi..SeNsiZ BıRaKmA..  (Okunma sayısı 347 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeLi GönLüM

• Kahraman Üye

• Rep: 5
  • GüneYy
AffEt BeNi..SeNsiZ BıRaKmA..
« : 27 Aralık 2008, 22:00:51 »

Bu mesaj ile birde öpücük yolluyorum sana özürlerimi kabul edip, beni affetmen için.. Okadar değerlisin ki benim için , sensiz bir hayat düşünemiyorum..

Sadece özür dilemek istemiştim ama yapamadım..Saçma grururma yenildim ve beni terslemenden korktum. ama sessizce çekip gitmene dayanamadım ve bu meajı yolluyorum şimdi..Beni affet olur mu ? Çok üzgünüm. Geçmişte yaşadığımız tüm kırgınlıklar için özür diliyorum senden...

Bilirsin affetmek gibi başka bir büyüklük yoktur..Bende bir hata yaptım ve affına sığınıyorum.. Affet beni lütfen..

Biliyorum dün seni istemeden kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulaç atıp durdum çaresizce..Biliyorum gözlerinden okudum kırgınlığını..Affet beni neolur sevdiğim.. Özürlerimi kabul et.. Seni seviyorum..!!

olanlar için özür dilerim.. Gerçekten öyle dmek istememiştim ki ben..Affet neolur.!!

dünden beri Özürümü kabul etmen için mesaj yolluyorum.. Lütfen artık olumlu bir yanıt ver de içimdeki sıkıntıyı hafiflet! Tekrar yazıyorum.. Özür dilerim tüm olanlar için.. Gerçekten çok üzgünüm. Haydi artık daha fazla bekletme beni ve affet !! İnan ki birdaha böyle şeyler yaşamayacağız..

Biliyorum hata bende ...Yaptığım affedilecek birşey değil! ama yinede yalvarıyorum sana nolur affet..

Yaptığım onca hatadan sonra yüzüne bakacak halim kalmadı. Lütfen bu mesajla birlikte sevgimi kabul et ve beni affet..

Benim için çok anlamlısın öyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep..Kabul edilmeyecek birşeydi yaptığım ama sende biliyorsun ki herinsan hata yapar.Senden beni affetmeni diliyorum. Kalbimdeki yerimi yitirdiysem, beni affetmeni bekleyemem . Ama tekrar düşünmen için ağlayabilirim..

Senden özür dilemek için çok geç kaldım ama yinede son kez şansımı denemek istiyorum.. ÖZÜR DİLERİM!!

Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelemediğim için özür diliyorum senden . İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim ve seni de arayamadım Üzgünüm canım. Telaf, edeceğime söz veriyorum...

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte. Bu bir bariş mesajı.!!Tüm kırgınlıkları yok etsin ve sen özürlerimi kabul et diye.. Bu mesaj sana ne mi söylüyor.. Dinle, diyor ki:"kırdım seni ama inan çok üzgünüm.. Dün için çok özür dilerim.. İstediğim tekşey beni affetmen ve yine eskisi gibi olmamız.. Seni seviyorum...

Senden özür dilemek için senden bana bir fırsat daha vermeniistesem ne dersin? Bu mesajla buluşmak ve konuşmak istediğimi dile getirsem bana görüşme şansı verirmisin? Umarım cevabın olumlu olur da beni çok mutlu edersin.. Seni çok seviyorum herşeyden önce bunu bilmelisin..

Sağa dönüyorum olmuyor ,sola dönüyorum olmuyor.. Yok nafile uyku tutmuyor..Çünkü aklım sende ve dün yaptığım yanlışta.. Bana kırgın olma istiyorum sevdiğim.. Birtanemsin.. Bu nedenle tüm kalbimle senden özür diliyorum!! Aşkım kalbim herşeyim sensin.. Bak uyuyamıyorum hadi barışalımda güzel rüyalar görelim... Seni seviyorum..

Bu çok ciddi bir mesajdır.. İçeriği kalbimin en derin köşesinden geliyor..

HiddenGold • Bilgi Paylaşım Topluluğu

AffEt BeNi..SeNsiZ BıRaKmA..
« : 27 Aralık 2008, 22:00:51 »